środa, 24 czerwca 2020

Pieczone brzoskwinie z kozim serkiem / Baked peaches with goat cheese

Scroll down for recipe in English.

Składniki:
(3 porcje)
  • 6 brzoskwiń
  • 2 gałązki tymianku
  • 150 g kremowego serka koziego
  • ½ łyżeczki wędzonej soli maldon
  • 1 garść orzechów włoskich
  • pieprz

Piekarnik rozgrzej do 200°C.
Brzoskwinie przekrój na pół i usuń z nich pestki. Ułóż na blaszce do pieczenia przekrojoną stroną ku górze i posyp listkami tymianku. Wstaw do piekarnika i piecz 15 minut.
Serek przełóż do miseczki, połącz z połową soli, dopraw pieprzem.
Orzechy posiekaj drobno i upraż na suchej patelni.

Na upieczone, gorące połówki brzoskwiń wyłóż po łyżeczce serka. Posyp orzeszkami i resztą soli.


Ingredients:
(3 portions)
  • 6 peaches
  • 2 sprigs thyme
  • 150 g of goat's cream cheese
  • ½ tsp maldon smoked salt
  • 1 handful of walnuts
  • pepper
Heat the oven to 200°C. Cut the peaches in half and remove the stones from them. Arrange on the baking tray cut side up and sprinkle with thyme leaves. Put in the oven and bake for 15 minutes. Put the cheese in a bowl, combine with half the salt, season with pepper. Chop the nuts finely and roast in a dry pan. Put a teaspoon of cheese on baked, hot peach halves. Sprinkle with nuts and the rest of the salt.

Brak komentarzy:

Publikowanie komentarza